Съби Велков 35

Свържете се с Tofix

Представяме ви нашият нов проект, който стартира на 30.09.2022. Сградата е разположена в урбанизиран район с добра инфраструктура. Мястото е както спокойно така и много комуникативно, само на 3 минути от централната част на Виница, както и на 6 минути от к.к. Св. Св. Константин и Елена. Всички апартаменти са изцяло южно разположени, с морска панорама от етаж -1,стаите са с правоъгълни форми и адекватни квадратури.

Към апартаменти от 1 до 6 има включени светли и просторни веранди.  Предлагаме и прилежащи към всеки апартамент паркоместа.

Помислили сме и за най-малките, в една от най слънчевите части ще бъде изградена детска площадка. Апартаментите ще бъдат завършени по БДС, а след това ще ви предложим и завършване до ключ. Заложените срокове за изпълнение са, етап АКТ 14 – 03.2023г., етап акт 15 – 12.2023г.

Качеството за нас е от значение и именно заради това не смятаме да заложим на бюджетни варианти при материалите, както на етап груб строеж така и при довършителните дейности.

Вземете сега вашият нов дом директно от строителя, при гъвкави условия и без никакви допълнителни такси и комисионни.

Нашите партньори

Едно от най-важните неща в строителството е да мислиш за бъдещето и да положиш основите добре. Същото е и с партньорствата в бизнеса – благодарни сме на всички, които работят с нас и полагат основите за едно по-светло бъдеще.

Направете запитване

Свържете се с нас, а нашият екип ще отговори на вашето запитване!