#QualityMatters

Свържете се с Tofix

Здравейте!

Казвам се Тодор Николов и съм основател на строителна компания “Тофикс Констръкшън”.

За мен строителството не е просто работа, израснал съм с него и винаги ми е било едно от най-вълнуващите преживявания да видя и бъда част от процеса, в който равен терен се превръща в обитаема сграда или къща. Изключително много държа на качеството, както на материалите, които използвам, така и в качествения подбор на хората, които работят при нас.

Целта на Tofix Construction, от момента на основаването ѝ, е да предлага строителство, покриващо всички европейски стандарти и изисквания на разумни цени и в срока на поетите договорни задължения за максимално удовлетворяване изискванията на нашите клиенти.

Доверете ни се!
С уважение,
Тодор Николов
Основател на “Тофикс Констръкшън”

Какво предлагаме?

Строителнa компания „Toфикс Констръкшън” ЕООД изпълнява жилищни и промишлени сгради и съоръжения. С успешното си представяне на строителния пазар компанията спечели доверието на своите клиенти и партньори.

Дейността на фирмата обхваща цялостния процес на строителството – проектиране, строеж и довършителни дейности.

Целта на строителната компания е да предлага строителство, покриващо всички европейски стандарти и изисквания на разумни цени и в срока на поетите договорни задължения за максимално удовлетворяване изискванията на клиентите.

Екипът на компанията се състои от високо квалифицирани специалисти, като непрестанно инвестира в нови технологии и строителни материали с дългогодишна гаранция, осигуряващи максимална енергийна ефективност.

Фирмата е вписана в Централния професионален строителен регистър на строителя за изпълнение на строежи със следния обхват:

Първа група – строежи от високо строителство, прилежащата му инфраструктура, електронни съобщителни мрежи и съоръжения;
Строежи от трета до пета категория (с изключение на тези по чл.5, ал.6, т.1.1.5 и т.1.2)

УСЛУГИ

Стротелна компания “Toфикс Констръкшън” изпълнява комплексни строителни услуги. Фирмата разполага с квалифициран технически персонал, гарантира срочно и качествено изпълнение на поетите обекти. Moжем да изготвим оферта за груб строеж на жилищни сгради и къщи, както и оферта “до ключ”, съобразявайки се изцяло с вашите нужди и желания.

Примерен списък на видовете строително-монтажни работи, които фирмата изпълнява, както със собствени специалисти и механизация, така и в сътрудничество с външни фирми – тясно специализирани в отделните строителни специалности, като подизпълнители за мащабни проекти:

​​​​​​✔ Изкопни
✔ Кофражни
✔ Армировъчни
✔ Бетонови
✔ Изграждане на силно и слаботокови инсталации
✔ Изграждане на водоснабдяващи и канализационни инсталации
✔ Изграждане на отоплителни и климатизационни инсталации
✔ Монтаж на стоманени и стоманобетонови конструкции
✔ Озеленяване (паркоустройство) и вертикална планировка
✔ Изграждане на огради и оградни съоръжения
✔ Довършителни интериорни – окачени тавани, преградни стени от системата на сухото строителство, полагане на керамични настилки, инсталиране на санитарни аксесоари, шпакловъчни и бояджийски и други.

В допълнение, фирмата предлага качествен ремонт за вашия апартамент или къща, като извършва:

✔ Боядисване
✔ Шпакловка
✔ Мазилки
✔ Лепене на фаянс, теракот, гранитогрес и камък
✔ Монтаж гипсокартон
✔ Декоративни мазилки
✔ Топлоизолация и хидроизолация
✔ Зидария
✔ Замазка
✔ ВиК услуги
✔ Ел.услуги

Проекти

Целта на строителната компания е да предлага строителство, покриващо всички европейски стандарти и изисквания на разумни цени и в срока на поетите договорни задължения за максимално удовлетворяване изискванията на клиентите.

Виж повече

Другите за нас

“Трудно е да се довериш на някого в сферата на строителството. Аз го направих и не съжалявам. Tofix Construction притежава всичко необходимо – екип от професионалисти, високотехнологично оборудване и най-важното – огромно желание за работа!”

НИКОЛАЙ НИКОЛОВ, КЛИЕНТ

Нашите партньори

Едно от най-важните неща в строителството е да мислиш за бъдещето и да положиш основите добре. Същото е и с партньорствата в бизнеса – благодарни сме на всички, които работят с нас и полагат основите за едно по-светло бъдеще.

Направете запитване

Свържете се с нас, а нашият екип ще отговори на вашето запитване!